Kursledaren Staffan Hultgren introducerar kursen. Ta del av filmen där Staffan beskriver innehåll och genomförande.

Lär dig ett annat sätt att kommunicera för goda samtal, bättre relationer inom familjen, vänner och professionellt. Kraftfulla verktyg som avser att vägleda till förändring vid levnadsvanor och livsstil. Gedigna verktyg som underlättar vardagen samt arbetsuppgifter vid bemötande, samtal, grupper, medmänskligt ledarskap.

Läs mer om kursens innehåll och genomförande.

Personlig återkoppling från kursdeltagare MI Online kurs

“Jag vill säga att det här har varit helt fantastiskt att få lära mig. Jag har alltid trott att jag har tagit mig tid till att lyssna på andra, men jag har idag förstått att jag inte var riktigt närvarande då. Mitt liv har varit stressigt och jag har alltid haft för höga krav på mig själv. Jag har omedvetet stängt personer ute som jag har brytt mig om. Jag levde i en bubbla  som resulterade i jobbiga händelser. Jag känner mig så tacksam idag att min kropp sa till mig att bromsa. Idag mår jag så mycket bättre, stressbubblan är borta och jag har fått så mycket tillbaka. Idag har jag exempelvis fått en djupare kontakt med mina barn. Vi kan sitta i timmar och bara prata om allt. Dom säger att jag verkligen lyssnar och är inte lika frånvarande längre. Idag jobbar jag heltid och jag pluggar. Jag längtar till jag kan få dra i handbromsen igen och uppleva så mycket mer utanför mig själv. Jag vet att det här är en kort period i mitt liv där jag är tvungen att försaka tid med mina nära och kära. Idag kan jag vara öppen och säga det och dom förstår. Jag är inte lika stressad idag och jag tror att mina erfarenheter kommer att hjälpa många både privat och yrkesmässigt. Tack Staffan”